22 лип. 2013 р.

Тімірязєвка за допомогою сучасних технологій допомагає людям



  Продовжується цикл тренінгів з електронного урядування у Вінницькій області за проектом «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування». 18 липня 2013 року в Регіональному тренінговому центрі Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва для ознайомлення з електронним урядуванням зібралися користувачі бібліотеки.

  Інформація про проект, електронне урядування та електронні послуги зацікавили аудиторію. Учасники задавали питання, ділились своїми думками та досвідом.

  Користувачі бібліотеки хотіли дізнатись про те, яким чином написати звернення чи запит на отримання публічної інформації до органів влади. Цікавим було те, що багато хто відкрив для себе нові послуги, про які раніше не чув. Сайт Вінницької міської ради найбільше здивував учасників тренінгу - мешканців міста. "Дійсно, усіма послугами, що надаються на сайті досить легко можна скористатися не виходячи з дому. " - так висловився один з учасників. Користувачі спробували і насписати звернення до мера, і подивилися стан черги у ДНЗ, і розрахували субсидію, і переглянули веб-камери, тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар