25 лип. 2013 р.

Районні бібліотекарі тренуються у Вінниці


  24 липня на тренінг з електронного урядування приїхали бібліотекарі Крижопільського, Муровано-Куриловецького, Томашпільського та Хмільницького районів.
  Учасники отримали практичні навички з використання електронних послуг та ознайомились з інструментами електронного урядування.

Навчитися користуватися електронними послугами - легко!

Не має інтернету? Не біда!!!!Є сучасна бібліотека!


22 лип. 2013 р.

Тімірязєвка за допомогою сучасних технологій допомагає людям



  Продовжується цикл тренінгів з електронного урядування у Вінницькій області за проектом «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування». 18 липня 2013 року в Регіональному тренінговому центрі Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва для ознайомлення з електронним урядуванням зібралися користувачі бібліотеки.

11 лип. 2013 р.

11 липня в рамках проекту «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування» відбувся черговий тренінг



  У Регіональному тренінговому центрі Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва продовжується цикл навчальних тренінгів з електронного урядування за проектом «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування». 
  11 липня 2013 року опановували основи електронного урядування бібліотекарі Могилів-Подільського і Тростянецького районів.

3 лип. 2013 р.

Круглий стіл "Електронне урядування на Вінниччині: стан та перспективи"



27 червня у Вінницькій ОУНБ ім. К.А.Тімірязєва відбувся круглий стіл «Електронне урядування на Вінниччині: стан та перспективи». Захід організовано Громадською організацією “Асоціація бібліотек Вінниччини” в рамках проекту “Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування”. Метою круглого столу було обговорення ефективності впровадження та використання інструментів електронного урядування на Вінниччині, аналіз здобутків та існуючих недоліків, визначення перспектив розвитку системи е-урядування в регіоні у майбутньому.
В засіданні взяли участь працівники Вінницької ОУНБ ім. К.А.Тімірязєва, безпосередньо задіяні у реалізації проекту, представник Департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради Руслан Бурлаченко, директор Муніципально-громадського центру електронного урядування Тетяна Науменко, голова правління ГО «Відкрите суспільство» Світлана Ходакова.
Розпочала зустріч Слотюк Галина Миколаївна, окресливши напрямки роботи круглого столу та ознайомивши присутніх з особливостями проекту «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування». За словами Галини Миколаївни, проект розрахований на 5 місяців, протягом яких проводяться тренінги з електронного врядування для різних цільових груп. Навчання відбувається на базі РТЦ Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тiмірязєва та Центру підвищення кваліфікації державних службовців, керівників державних підприємств, установ і організацій Вінницької облдержадміністрації. Проект передбачає розповсюдження інформації про наявні е-послуги на національному та регіональному рівнях танавчання різних груп населення щодо користування ними, використовуючи ресурси сучасних публічних бібліотек.

Тренінг з Е-урядування для бібліотекарів Барського і Тульчинського районів


  26 червня 2013 року на базі Регіонального тренінгового центру Вінницької ОУНБ
 ім. К. А. Тімірязєва в рамках реалізації проекту "Публічні бібліотеики - мости до електронного урядування", відбувся черговий для бібліотекарів Барського і Тульчинського районів.

1 лип. 2013 р.

Провідні спеціалісти управлінь економіки РДА опановують інстременти е-урядування

  Провідні спеціалісти управлінь економіки РДА стали учасниками тренінгу з електронного урядуванння, організований ГО "Асоціація бібліотек Вінниччини" 18 червня 2013 року.
  На тренінгу були розглянуті питання електронного урядування, електронної демократії та електронних послуг. Учасники ознайомилися з законодавством України, на якому базуєтьcя розвиток е-урядування та прикладами надання е-послуг в інших країнах.